Skip to content
Asiakaspalvelu 03 311 715

Coxan toimitusjohtaja vaihtuu keväällä

4.1.2024

Coxan toimitusjohtaja vaihtuu keväällä, sillä toimitusjohtaja Kristiina Michelsson siirtyy 1.5.2024 OP-Henkivakuutus Oy:n toimitusjohtajaksi Helsinkiin.

Vuodesta 2020 Coxan toimitusjohtajana toimineen Kristiinan Coxa-aikaan ovat sisältyneet haastavat koronavuodet, sote-uudistus, isoja investointeja tiloihin sekä merkittävää toiminnan kasvua niin leikkausvolyymissä, henkilökunnan määrässä kuin liikevaihdossakin mitattuna. Toiminnan laatu eri mittarein mitattuna, kuten myös NPS ja sairaalan brändimielikuva, ovat korkealla tasolla.

”Coxa on hieno sairaala ja alan huippuyksikkö, jossa tehdään vaikuttavaa hoitoa. Coxalaisten hyvä asenne ja tinkimättömyys potilastyössä sekä toiminnan kehittämisessä on ainutlaatuista ja keskeinen tekijä Coxan menestykselle. Vuoden 2024 toimintasuunnitelma on huolella laadittu ja viitoittaa Coxan suuntaa. Se luo hyvän, vahvan ja pohditun pohjan seuraajani työskentelylle”, Kristiina Michelsson toteaa.

Coxan hallituksen puheenjohtaja Roope Lehto: ”Hallitus kiittää toimitusjohtaja Kristiina Michelssonia yhtiön vahvasta luotsaamisesta läpi haastavien vuosien. Yhtiön toiminta on kehittynyt ja kasvanut voimakkaasti toimintaympäristön muutoksista huolimatta. Hallitus toivottaa lämpimästi onnea uuteen tehtävään.”

Coxassa on käynnistetty uuden toimitusjohtajan rekrytointiprosessi.