Skip to content
Asiakaspalvelu 03 311 715

CoxaPolku-sovellus

CoxaPolku -sovellus on sinun tukenasi hoitopolkusi jokaisessa vaiheessa. Sovelluksesta löydät helposti ja kätevästi kaikki tarvitsemasi tiedot leikkaukseen valmistautumisesta aina toipumiseen asti.

CoxaPolku-sovellus sisältää sinulle henkilökohtaisesti aikataulutetun hoitopolun, jota seuraamalla saat tarvitsemasi tiedon juuri oikeaan aikaan. Saat automaattisia muistutuksia vastaanottoajoista ja hoitosi etenemisestä. Lisäksi sovelluksen avulla voit olla helposti yhteydessä asiakaspalveluumme.

CoxaPolku-sovelluksen käyttö edellyttää mobiililaitetta (joko puhelin tai tabletti). CoxaPolku otetaan käyttöön OmaTays.fi -palvelun Verkkopoliklinikat-osiossa. Käyttöönoton jälkeen sovellus ladataan mobiililaitteeseen sovelluskaupasta ja palveluun tunnistaudutaan kertaalleen vahvasti pankkitunnuksilla.

CoxaPolku-sovellus on vapaasti ladattavissa sovelluskaupasta. Potilaskohtainen CoxaPolku-sisältö on otettavissa käyttöön Omatays.fi verkkopalvelun kautta, jos potilas on asetettu jonoon hoidontarpeen arviokäynnille tai leikkaukseen 7.9.2023 alkaen.

CoxaPolku-sovellus näkyvissä kädessä olevassa puhelimessa.

CoxaPolku-sovelluksen hyödyt sinulle

  • Löydät kattavasti tietoa hoitosi jokaisesta vaiheesta.
  • Saat muistutuksia ajankohtaisista toimenpiteistä ja huomioitavista asioista.
  • Voit olla helposti ja kätevästi yhteydessä asiakaspalveluumme.
  • Ohjeet kulkevat aina mukanasi, missä tahansa oletkin.

Näin lataat CoxaPolku-sovel­luksen ja aloitat sen käytön

1. Mene verkkoselamella osoitteeseen www.omatays.fi.

2. Kirjaudu sisään vahvasti tunnistautuen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Valitse omatays.fi sivustolta verkkopoliklinikat osio, josta löydät ilmoituksen mahdollisuudesta ottaa CoxaPolku-sovellus käyttöön. Valitse “Ota CoxaPolku käyttöön”.

3. Lataa sovellus ilmaiseksi joko Android-laitteelle Google Play – tai Applen laitteelle AppStore -sovelluskaupasta. CoxaPolku toimii Apple ja Android laitteilla (Androideissa sovellusversio 8.1 tai uudempi).

4. Hyväksy CoxaPolku-sovelluksen käyttöehdot ensimmäisellä käyttökerralla.

5. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

6. Luo omavalintainen nelinumeroinen PIN-koodi, tai ota käyttöön biometrinen tunnistustapa (laiteriippuvainen), jota käytät jatkossa sovelluksen avaamiseen.

7. Voit nyt aloittaa sovelluksen käytön. Sovelluksesta ei tarvitse erikseen kirjautua ulos.

Jotta saisit parhaan hyödyn sovelluksesta, älä estä sitä käyttämästä ilmoituksia (push notifications).

Katso tästä kuvalliset ohjeet