Skip to content
Asiakaspalvelu 03 311 715

Videovastaanotto

Coxassa lääkärin vastaanotolle pääsee kätevästi myös videoyhteydellä. Videovastaanotto on verkossa tapahtuva vastaanotto, jossa potilas tapaa Coxan ortopedin videoyhteydellä. Potilaiden hoidon soveltuvuus videovastaanotolle arvioidaan lähetteenkäsittelyn yhteydessä ja palvelua tarjotaan kaikille soveltuviksi todetuille potilaille.

Videovastaanotto on sisällöltään samanlainen kuin lähivastaanotto. Potilaan kanssa esimerkiksi keskustellaan oireista ja hoitokeinoista, arvioidaan röntgenkuvat sekä tarkastellaan nivelten liikkuvuutta. Videovastaanotosta sovitaan potilaan kanssa aina erikseen. Jos päädytään tekonivelleikkaukseen, sairaanhoitaja soittaa sinulle noin kolmen viikon kuluttua videovastaanotosta. Saat tiedon varatusta puhelinajasta kirjeellä. Puhelussa saat ohjeet valmistautumisesta leikkaukseen.

Videovastaanotolle voi osallistua mobiililaitteella (puhelin tai tabletti), jossa on etuosassa kamera tai tietokoneella, jossa on kamera, kaiuttimet ja mikrofoni. Videovastaanotolle on hyvä osallistua rauhallisesta tilasta, jossa mahdut tarvittaessa liikkumaan muutaman askeleen niin, että mahdut kokonaan videoyhteyden kuvaan.

Vastaanoton kokonaispituus on noin 45 minuuttia. Videovastaanotolle liitytään OmaTays-palvelun kautta osoitteessa www.omatays.fi ja palveluun kirjaudutaan vahvasti esimerkiksi pankkitunnuksilla
tunnistautuen. Poliklinikkakäynti Coxassa maksaa
41,80 € (koskee myös puhelimitse tapahtuvaa
jälkitarkastusta ja videovastaanottoja).

Lääkärin videovastaanotto

Ennen videovastaanottoa

  • Tutustu videovastaanoton ohjeisiin OmaTays-palvelun videovastaanotot-osiossa: omatays.fi/videovastaanoton-ohjeet.
  • Testaa videoyhteyden toimivuus hyvissä ajoin ennen vastaanottoa OmaTays-palvelun videovastaanotot-osiossa.
  • Tietokoneella suosittelemme Google Chrome-selaimen käyttöä.

Katso alla olevista linkeistä selainkohtaiset ohjeet

Google Chrome-selain

Microsoft Edge-selain

Safari-selain

Mobiililaite Android 

Mobiililaite Apple IOS

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä Coxan asiakaspalveluun p. 03 311 715