Skip to content
Asiakaspalvelu 03 311 715

Uusintaleikkaus Coxassa toi kaivatun tuloksen

29.12.2020

Hämeenlinnassa asuva Raila ei saanut ensimmäisellä tekonivelleikkauksella toivottua parannusta elämänlaatuunsa. Keskusteltuaan lääkärinsä kanssa Raila päätyi tyttärensä Tarun tukemana hakeutumaan uusintaleikkaukseen Coxaan. Onnistuneen uusintaleikkauksen jälkeen Raila ja Taru kertovat, miten prosessi eteni ja elämänlaatu muuttui potilaan ja läheisen silmin katsottuna.

Lisää potilastarinoita

Kuvassa potilastarinan päähenkilö Markus.

Tekonivelleikkaus mahdollisti jälleen kivuttoman liikkumisen

Markus Ikonen, 37, on aktiivinen liikunnanharrastaja. Kuitenkin alaraajojen kivut alkoivat pikkuhiljaa vaivaamaan ja kipujen aiheuttajaksi paljastui nivelrikko molemmissa lonkissa. Markus kävi Tekonivelsairaala Coxassa tekonivelleikkauksessa ja nyt hän pystyy taas liikkumaan kivuttomasti. Artikkeli on jatkoa aiemmin ilmestyneeseen osaan (1/2022), jossa kerrottiin Markuksen hoitoon hakeutumisesta ja leikkausprosessista.
Kuvassa potilastarinan päähenkilö Markus.

Tekonivel­leikkauksella kohti kivutonta liikkumista

Markus Ikonen, 37, harrasti aktiivisesti erilaista liikuntaa kunnes alaraajojen kivut alkoivat vaivaamaan. Kipujen aiheuttajaksi paljastui nivelrikko molemmissa lonkissa. Ystävänsä suosittelemana Markus valitsi tekonivelsairaala Coxan hoitopaikakseen.
palomies Mika Aro

Polvikivut uhkasivat työuraa ja veivät ilon harrastamisesta