Skip to content
Asiakaspalvelu 03 311 715

Oikea asenne kuntoutumiseen toi huipputuloksen

9.1.2021

Jaakko Kailajärvi on painonnoston moninkertainen arvokisamitalisti ja maailmanennätysmies. Eläkkeelle jäätyään hän on toiminut useiden yksilöurheilijoiden sekä urheilujoukkueiden voimavalmentajana. Painonnoston Jaakko aloitti jo 10-vuotiaana. Miljoonat nostetut kilot vaativat kuitenkin veronsa ja lopulta Jaakko tarvitsi polveensa tekonivelen.

Liikunnan ammattilaisena Jaakon lähtökohdat leikkaukselle olivat erinomaiset ja hän suoritti Coxasta annetut harjoitteet esimerkillisesti. Leikkausta edeltänyt hyvä fyysinen kunto ja asenne kuntoutumisharjoitteiden suorittamiseen tekivätkin kuntoutumisesta äärimmäisen sujuvaa.

Vaikka Jaakko taustansa puolesta ei ole verrattavissa keskivertopotilaaseemme, on hyvä huomata, että onnistuneen leikkaustuloksen varmistaakseen myös hän asennoitui Coxasta saamiinsa kuntotumisohjeisiin tunnollisesti ja tarvittavalla vakavuudella.

Lisää potilastarinoita

Kuvassa Jutta Larm

Tekonivelleikkaus antoi Jutta Larmille uuden alun ja kivuttoman elämän

Jutta Larmille tehtiin molempien lonkkien tekonivelleikkaus Coxassa. Jutta toipui leikkauksesta erinomaisesti ja hän on saanut leikkauksella uuden alun sekä kivuttoman elämän.
Pekka Mussalo vaimonsa kanssa Kilimanjaron huipulla.

Takaisin huipulle - tekonivelleikkaus palautti liikunnallisen elämän

Potilaamme Petteri Mussalo kirjoitti meille palautteen kokemuksistaan Coxassa. Saimme luvan julkaista hänen inspiroivan tarinansa - tekonivelleikkauksen jälkeen on mahdollista kiivetä jopa vuorenhuipulle!
Kuvassa potilastarinan päähenkilö Markus.

Tekonivelleikkaus mahdollisti jälleen kivuttoman liikkumisen

Aktiivinen liikunnanharrastaja Markus, 37, kävi Coxassa tekonivelleikkauksessa ja nyt hän pystyy taas liikkumaan kivuttomasti.