Skip to content
Kundservice 03 311 715

Arbeta hos oss?

Vi på Coxa letar ständigt efter nya toppexperter till vår växande arbetsgemenskap som vill vara delaktiga i utvecklingen av en toppenhet för ledproteskirurgi.

Gemensamt för de anställda vid Coxa är viljan att utveckla det egna kunnandet och att betjäna kunderna på bästa möjliga sätt. Vi vill vara en arbetsplats där vi kan erbjuda våra anställda de bästa möjliga förutsättningarna för att bedriva professionell verksamhet inom ledproteskirurgi.

Vi satsar mycket på forskning och utveckling, vilket skapar goda förutsättningar för djupt och mångsidigt kunnande. På så sätt säkerställer vi att vår personal alltid har tillgång till den senaste kunskapen.

Om du är intresserad av olika långa vikariat som sjukskötare, fysioterapeut, avdelningssekreterare eller instrumentvårdare kan du ta kontakt med våra avdelningsskötare.

Coxa som arbetsplats

LEDIGA JOBB

Just nu har vi inga vakanta platser. Om du känner att du är rätt person för Coxa, skicka in en öppen ansökan till den arbetsuppgift som du är intresserad av via länkarna nedan.

ÖPPEN ANSÖKAN

Du kan skicka oss en öppen ansökan till de arbetsuppgifter som listas nedan via länkarna nedan. Bifoga en fritt formulerad ansökan och din CV.

Sjukskötare på poliklinik
Sjukskötare på operationsavdelning
Sjukskötare på bäddavdelning
Fysioterapeut
Instrumentvårdare
Avdelningssekreterare