Avoimet työpaikat

Haemme opintovapaan sijaiseksi

VIESTINTÄSUUNNITTELIJAA

Oletko jo valmis viestinnän ammattilainen tai alan nouseva tähti? Tarjolla on itsenäinen ja monipuolinen viestinnän tehtäväkenttä tekonivelkirurgian kodissa, Coxassa Tampereella. Tehtävä on määräaikainen ja kestää vuoden 2021 loppuun asti.

Viestintäsuunnittelijan tehtäväkenttään kuluu Coxan viestinnän suunnittelu, toteuttaminen ja seuranta sekä yritysilmeestä huolehtiminen. Keskeinen osa tehtävää on sisäinen viestintä sekä asiakaskokemukseen liittyvien materiaalien suunnittelu, kehittäminen ja valmistelu. Sosiaalisen median kenttä tulee olla sinulle tuttu, sillä alustojen sekä viestinnän työkalujen hallinnointi ovat vastuullasi. Viestintäsuunnittelija tuottaa teksti-, kuva- ja videosisältöjä eri kanavillemme ja tukee asiantuntijoitamme mm. blogien kirjoittamisessa.

Viestintäsuunnittelijana avustat lisäksi toimitusjohtajaa mm. sisäisten tilaisuuksien, vierailujen ja messutapahtumien järjestämisessä.

Jos haluat olla osa tätä menestyvää joukkuetta, teethän hakemuksen Sympassa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?c51131a8

Hakuaika tehtävään on 25.1.2021 asti.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kristiina Michelsson, puh. 050 409 8480. Tiedustelut puhelimitse: tiistaina 12.1. klo. 12-14, torstaina 14.1. klo. 12-14 ja perjantaina 15.1. klo. 12.30-14.

___________________________________________________________________________

VUODEOSASTON SAIRAANHOITAJIA

Haemme ammattitaitoiseen tiimiimme uusia tiimipelaajia. Huippulaatuinen potilaskokemus sekä hyvä työilmapiiri ovat meille itsestäänselvyys ja avainasia. Haemme kahta (2) määräaikaista sijaista 30.9.2021 saakka. Sijaisuudet täytetään sopivien sijaisten löydyttyä.

Edellytämme hakijalta sairaanhoitajan työkokemusta, sitoutumista työn kehittämiseen sekä asiakaslähtöiseen toimintaan. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, ratkaisukeskeistä työskentelyotetta sekä kykyä joustavaan ja laaja-alaiseen yhteistyöhön. Eduksi katsotaan työkokemus vuodeosastotehtävistä sekä Uranus -potilastietojärjestelmän tuntemus.

Työ on kolmivuorotyötä jaksotyöaikamuodossa. Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Pyydämme toimittamaan hakemukset rekrytointijärjestelmäämme 24.1.2021 mennessä. https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0c5d0f93

Lisätietoja tehtävästä antaa vuodeosaston osastonhoitaja Mari Helenius, puh. 03 3117 8050

____________________________________________________________________________

Avoin hakemus

Voit jättää meille avoimen hakemuksen alla oleviin tehtäviin oheisista linkeistä. Liitä oheen vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV.

Poliklinikan sairaanhoitaja
Leikkausosaston sairaanhoitaja
Vuodeosaston sairaanhoitaja
Fysioterapeutti
Välinehuoltaja
Osastosihteeri

_____________________________________________________________________________

Töihin Coxaan?

Tutustu Coxaan työpaikkana ammattilaistemme kertomana.