Tekonivelsairaala Coxasta pääyhteistyökumppani Suomen Keilailuliitolle

15.08.2018 — Ajankohtaista

Suomen keilailuliitto

Suomen Keilailuliitto ja tekonivelleikkauksiin erikoistunut sairaala Coxa ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen, joka kestää vuoden 2020 keilailun EM-kisoihin asti.

Kyseessä on merkittävä sopimus, johon sisältyy optio ensimmäisen vuoden jälkeen. Yhteistyö astui virallisesti voimaan 13.8.2018.  Tampereella sijaitseva Coxa on Suomen ainoa, puhtaasti tekonivelleikkauksiin erikoistunut sairaala, joka työllistää yli 200 alan huippuosaajaa.

Yhteistyökeskustelut Keilailuliiton kanssa ovat sujuneet alusta asti avoimessa ja hyvässä hengessä. Havaitsimme heti, että vuonna 2020 Suomessa järjestettäviin EM-kisoihin valmistautuvalla Keilailuliitolla on selkeä tavoite sekä tarvittava toiminnasta kumpuava positiivinen energia kehittää toimintaansa kaikilla tasoilla. Samalla tunnistimme hienon mahdollisuuden olla mukana tukemassa lajia, joka liikuttaa suomalaisia laaja-alaisesti ikään, sukupuoleen ja maantieteelliseen sijaintiin katsomatta, kommentoi tuoretta sopimusta Coxan markkinointipäällikkö Roope Tähkä.

Coxalla oli jo aikaisemmin yhteistyötä  keilailun parissa Tampereella järjestettyjen miesten SM-kilpailuiden aikana.

– Tämän jälkeen löytyi visio isommasta yhteistyöstä. Fiilikset ovat loistavat, koska yhteistyökumppaneiden löytäminen ei ole ikinä helppoa ja nyt puhutaan meille merkittävistä summista, sanoo puolestaan Keilailuliiton puheenjohtaja Perttu Jussila.

Keilailuliiton toiminnanjohtaja Sami Järvilä kertoo, että kumppanuus palvelee molempia osapuolia.
Sehän on aina asian ydin ja SKL:lle yhteistyön lähtökohta ja tavoite. Coxan palvelut auttavat varmasti tulevaisuudessa keilaajiamme pysymään lajimme parissa pidempään. Kumppanuuden tuoma taloudellinen tuki mahdollistaa muun muassa liittomme huippu-urheilupuolella maajoukkuetoiminnan tehostamisen entisestään sekä palvelee koko jäsenistöämme.

Lisätietoja:

Sami Järvilä, toiminnanjohtaja, Suomen Keilailuliitto, p. 020 7419 664, sami.jarvila@keilailu.fi
Roope Tähkä, markkinointipäällikkö, Coxa Oy, p. 040 753 8549, roope.tahka@coxa.fi