Skip to content
Asiakaspalvelu 03 311 715

Tämä on Coxa

Coxa on Suomen ainoa tekonivelleikkauksiin erikoistunut sairaala, jossa tehdään yli 5300 tekonivelleikkausta vuosittain. Coxan potilasturvallisuus on kansainvälisesti tarkasteltuna alansa huippuluokkaa.

Coxa on myös yksi Euroopan suurimmista tekoniveliin keskittyvistä klinikoista ja kansainvälisesti johtava tekonivelsairaala. Coxassa on tehokkaat ja tarkat prosessit, joita pyörittää huippuluokan moniammatillinen työryhmä. Coxa työllistää yli 300 alan huippuosaajaa. Potilasturvallisuus asiantuntijatyöryhmämme suorittamissa tekonivelleikkauksissa on maailman parhaimmistoa.

Huippuyksikön maine on tuonut mukanaan myös lisää vastuuta, sillä Coxaan keskitetään Suomessa yhä enemmän kaikkein vaikeimpia tekonivelleikkauksia. Tekonivelten uusintaleikkauksissa, johon vaaditaan kirurgeilta erityisosaamista ja riittävää kokemusta, Coxa on valtakunnallisesti johtava sairaala. Coxan erikoisosaamisaluetta on myös tuumori- ja infektiopotilaiden hoito.

Merkittävä tutkimuksemme perustuu jatkuvaan tiedon keräämiseen. Kaikkien potilaidemme elämänmittainen seuranta leikkauksen jälkeen on tärkeä tekijä tutkimuksessamme ja prosesseissamme.

Aktiivinen tutkimus ja kansainvälinen yhteistyö antavat meille mahdollisuuden saada sekä tieteellistä, vertaisarvioitua tietoa palvelumme korkeasta laadusta että uutta tietoa sovellettavaksi tekoniveltyössämme.

Kansainvälisesti johtavaa tutkimusta ja vankkaa laadunvarmistusta

 

Lue lisää Coxasta yrityksenä tästä

Tutustu Viihtyisään vuodeosastoon tästä