YhteistyöverkostoLaajan yhteistyöverkoston (julkiset toimijat ja Coxan yhteistyökummanit) ansiosta Coxa pystyy jatkuvasti kehittämään tekonivelpotilaiden hoitoa, turvallisuutta ja kuntoutusta.


Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella toimii Coxan organisoimana tekonivelpotilaan hoidon yhteistyöverkosto, joka koostuu alueen tekonivelpotilaita hoitavista terveyskeskuksista ja aluesairaaloista. Coxa on heti perustamisensa jälkeen kehittänyt verkoston toimintaa ja laajentanut niin, että nykypäivänä se kattaa Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kaikki kunnat.

Tekonivelpotilaan hoidon yhteistyöverkostoon voivat liittyä Pirkanmaan alueen lisäksi kaikki Coxassa leikattuja potilaita hoitavat yhteistyötahot. Samalla toimialalla kilpailevia organisaatioita emme valitettavasti voi ottaa mukaan verkostoomme.


Organisaatio pääsee yhteistyökumppaniksi nimeämällä oman yhteyshenkilön verkostoon ja ilmoittamalla tästä Coxaan kehittämispäällikkö Marjo Uusitalolle etunimi.k.sukunimi@coxa.fi.


Seuraava kokous

Coxa järjestää yhteistyöverkostolleen syysseminaarin ti 8.11.2016 klo 12-16.

Kutsut ja tarkempi sisältö toimitetaan uutiskirjeen muodossa lokakuussa!


Yhteistyökumppanit


Coxa tekee yhteistyötä eri alojen erityisosaajien kanssa. Tavoitteena on kehittää uusia toimintatapoja ja tarjota potilaille parasta mahdollista palvelua.

OmaCoxa -palvelu yhteistyökumppaneille

Coxa tarjoaa yhteistyöverkostolleen OmaCoxa -palvelun, jonka kautta voi helposti pitää yhteyttä Coxaan ja saada käyttöön Coxan ohjeistukset ja koulutusmateriaalit.

Tunnukset ammattilaisten OmaCoxaan saa Marjo Uusitalolta marjo.k.uusitalo@coxa.fi


Lähetä meille postia