CoxaPro:lle Tuottava idea 2020-aluekilpailun Yhteiskunta-sarjan voitto

15.09.2020 — Ajankohtaista

Tuottava Idea 2020 aluekilpailun voittajat julkistettiin Kokkolassa 11.9.2020

Tuottava Idea 2020 C-alueen yhteiskuntasarjan voitti Tekonivelsairaala Coxa Oy tekonivelkirurgisen tiedon CoxaPro.com nettipalvelullaan. Nuorkauppakamareiden C-alueen muodostavat Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja pohjalaismaakuntien alue.

Tuottava Idea -kilpailu on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n järjestämä innovaatiokilpailu, jonka tavoitteena on nostaa esille suomalaisia innovaatioita. Kilpailuun voi osallistua mikä tahansa tuotteeseen, palveluun, tuotantomenetelmään, liikeideaan tai muuhun yritystoimintaa edistävään toimenpiteeseen liittyvä idea. Idea saa olla enintään kolme vuotta vanha ja sen tulee olla jo tuottavassa käytössä.

Kilpailu on kaksiosainen; ensin kisataan alueen voitosta, minkä jälkeen voittajat edustavat aluetta kansallisessa kilpailussa, jonka voittajat julkaistaan 6.10. Helsingin Pörssitalolla. Kansallisten sarjojen voittajat pääsevät soittamaan Nasdaq OMX Helsinki -pörssin avauskelloa. Lisäksi voittajat saavat yrityksensä logon näkyviin New Yorkin Times squaren valotaululle.

Tuomariston kommentit koskien CoxaPro.com tekonivelkirurgisen tiedon hubia:

“Laaja tiedon jakaminen on aina kannatettavaa, ja Coxa käyttää tiedon jakamista markkinointi ja vaikuttamisvälinettä.”

“Laaja tiedon jakaminen yleiseen käyttöön on todella hieno asia. Tämä on varmasti hyvä ponnistuslauta Coxalle kohti kansainvälistä tunnettuutta.”

“Idean ‘ainutlaatuisuus’ on sen ydin eli mitä ja kenelle. Itse portaali ei tarjoa suoraa liiketoimintamahdollisuutta, mutta tuo Coxalle hyvän mahdollisuuden kasvattaa kontaktipintaansa maailmalla.”