Coxa konsepti

Tehokkaampaa ja vaikuttavampaa hoitoa – Uniikki konsepti

Tekonivelsairaala Coxan kehittämä

Parhaat asiantuntijat ja vaikuttavat lopputulokset

Tekonivelsairaala Coxa on kansainvälisesti johtava sairaala. Sillä on tehokkaat ja tarkat prosessit, joita pyörittää huippuluokan moniammatillinen työryhmä.

Coxa on yksi Euroopan suurimmista tekoniveliin keskittyvistä klinikoista, ja potilasturvallisuus asiantuntijatyöryhmämme suorittamissa tekonivelleikkauksissa on maailman parhaimmistoa.

Tutkimus ja korkea laatu täydentävät toisiaan

Merkittävä tutkimuksemme perustuu jatkuvaan tiedon keräämiseen. Kaikkien potilaidemme elämänmittainen seuranta leikkauksen jälkeen on tärkeä tekijä tutkimuksessamme ja prosesseissamme.

Aktiivinen tutkimus ja kansainvälinen yhteistyö antavat meille mahdollisuuden saada sekä tieteellistä, vertaisarvioitua tietoa palvelumme korkeasta laadusta että uutta tietoa sovellettavaksi tekoniveltyössämme.

Laaja tutkimuksemme auttaa meitä luomaan työkaluja, joiden avulla käyttäjät voivat saavuttaa entistä parempia tuloksia.

 

Coxan keskeinen tavoite

on tarjota potilaille paras mahdollinen hoito ja huolenpito, jotta he voivat palata päivittäiseen elämäänsä täysin terveinä mahdollisimman nopeasti.

Pidämme aina potilaan keinovalikoimamme keskipisteenä.

 

 

 

Päivittäinen kehittyminen

“Jokaisen leikkauspäivän aamuna ortopedian asiantuntijamme pitävät röntgenkokouksen keskustellakseen edellisen päivän menestyksistä ja työstääkseen yhä parempia menetelmiä ja alan toimintatapoja. Vertaamme ja mittaamme tuloksiamme kansainvälisiin huipputason saavutuksiin.”

“Potilaiden elinikäinen seuranta, kaikkien toimintojemme avoin arviointi, tarkat prosessit ja tekonivelalan uusimman tutkimustiedon tuntemus tekevät meistä johtavan sairaalan kansainvälisellä tasolla.”

Antti Eskelinen
osastonylilääkäri, tutkimusjohtaja

 

 

Coxa on kansainvälisesti ainutlaatuinen, johtava sairaala, joka keskittyy kapeaan erikoisalaan. Coxan järjestelmät, tutkimus ja palvelun korkea laatu täydentävät toisiaan tehokkaasti. Coxalla on ISO 9001 -laatusertifikaatti.

 

 

Kansainvälisesti johtavaa tutkimusta ja vankkaa laadunvarmistusta

4048 suoritettua leikkausta
2,33% uusintaleikkauksia mistä tahansa syystä kahden vuoden kuluessa (Coxan suorittamasta) leikkauksesta
1,42% potilaista palautui osastolle 30 päivän kuluessa leikkauksesta
89 päivän keskimääräinen odotusaika leikkaukseen lähetteen saamisen jälkeen

 

Uniikki konsepti

“Coxa on asiantuntemuksen keskus, jolle erityistapaukset ovat tuttuja. Coxassa pystytään kehittämään omia toimintamalleja ja seuraamaan tarkasti tuloksia ja tehokkuutta. Korkea potilasturvallisuus, kliininen laatu ja tehokkuus ovat tulosta prosessiin pohjautuvasta toiminnastava.”

Tarmo Martikainen
Pirkanmaan sairaanhoitopiirin johtaja
Coxan toimitusjohtaja (2009-2019)

 

Jatkuvat kehitysprosessit luovat parhaita käytäntöjä

Coxan toiminnot on jaoteltu prosesseiksi, jotta niitä voidaan tarkastella ja tarvittaessa mukauttaa pienempiin yksikköihin. Jokaisen prosessin kaikissa vaiheissa pyrimme tekemään oikean toiminnon oikeassa paikassa ja onnistumaan ensimmäisellä kerralla. Tämän seurauksena prosessiin seuraavassa vaiheessa mukaan tulevat voivat luottaa jo tehdyn työn laatuun.

Tarkat prosessit mahdollistavat myös uuden henkilöstön osallistamisen ja koulutuksen toimivasti ja nopeasti. Sairaalassamme työskentelyssä ei ole kysymys sooloilusta, vaan siitä, että kaikki noudattavat yhdessä kehitettyjä parhaita käytäntöjä ja jatkokehittävät niitä edelleen.

Potilaan matka: Tarkoin suunniteltu ja mitattu

 

 

Vahva toimintakulttuurimme on avoin kansainväliselle arvioinnille

Toimintamme jatkuva kehittäminen edellyttää, että koko moniammatillisella henkilökunnallamme on ammatillinen lähestymistapa, ymmärrys, tieto ja taito. Luovutamme työmme tulokset saataville arvioitaviksi kansainvälisesti.

Coxassa meillä on vahva toimintakulttuuri ja olemme avoimia vertaisarvioinnille. Arvioimme myös työmme tuloksia yksittäisellä tasolla ja olemme tietoisia siitä, että sisäinen arviointi motivoi meitä kehittämään itseämme edelleen.

 

Kansainvälinen yhteistyö

“Coxa on moniammatillinen yhteisö, jolla on paljon annettavaa ja jaettavaa siitä, miten asiat saadaan toimimaan: tiedon ja taitojen opettamisesta, tietyn lähestymistavan käyttämisestä ja tiettyjen roolien merkityksen ymmärtämisestä. Toimintamme perusta on hyvin määritelty ja tarkka. Prosessiemme avulla olemme tehneet suuria edistysaskeleita yhteistyöprojektissamme Armenian Nairi Medical Centerin kanssa.”

Hannu Koivula
Projektinjohtaja

 

Tarkastus yhteistyön aloittamiseksi – ongelmien ratkaiseminen yhdessä

Oikoteiden sijaan tarjoamme koulutuspaketteja, jotka voidaan valita ja joita voidaan hyödyntää tarkastusprosessissa tunnistettujen tarpeiden perusteella. Laitoksesi tarkastuksen jälkeen voimme laatia ehdotuksen koulutusyhteistyön aloittamisesta.

Tarkastuksen tekevät asiantuntijamme, ja loppuraportissa on luettelo toimista, joita suosittelemme (saatavilla maksua vastaan).

Coxa-konseptin ansiosta laitoksestasi voi tulla huipputason tekonivelsairaala, jossa yhdistyvät korkea laatu, asianmukainen tehokkuus ja yksilöllinen hoito ja huolenpito.

Kysy meiltä prosesseistamme, Coxa-konseptista ja tarkastusmenetelmästä.

Jos haluat lisätietoja Coxa konseptista – ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta.

Tehdään yhteistyötä parempien tulosten saavuttamiseksi.