Skip to content
Asiakaspalvelu 03 311 715

Meille töihin

Coxa etsii kasvavaan joukkoonsa jatkuvasti uusia huippuosaajia, jotka haluavat olla mukana kehittämässä tekonivelkirurgian huippuyksikköä.

Coxan työntekijöitä yhdistää halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja kehittää jatkuvasti osaamistaan. Haluamme olla henkilökunnallemme paikka, missä voimme tarjota parhaat mahdolliset edellytykset olla huippuammattilainen tekonivelkirurgiassa.

Panostamme voimakkaasti tutkimus- ja kehitystyöhön, mikä luo hyvät edellytykset syvään ja monipuoliseen osaamiseen. Näin varmistamme, että henkilöstöllämme on aina viimeisin tieto käytettävissään.

Mikäli olet kiinnostunut eripituisista sairaanhoitajan, fysioterapeutin, osastosihteerin tai välinehuoltajan sijaisuuksista, voit ottaa yhteyttä osastonhoitajiimme.

Lue tästä millaista Coxassa on olla töissä työntekijöidemme kertomana.

Tutustu Coxaan työpaikkana ammattilaistemme kertomana.

Avoimet työpaikat

Haemme joukkoomme

VUODEOSASTON SAIRAANHOITAJIA pidempiin määräaikaisiin työsuhteisiin

Haemme reippaaseen joukkoomme uusia tiimipelaajia. Huippulaatuinen potilaskokemus sekä hyvä työilmapiiri ovat meille itsestäänselvyys ja avainasia. Haemme pidempiin määräaikaisiin sijaisuuksiin työntekijöitä, työn aloitus yhdessä sovittavalla aikataululla. Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Saamme positiivista palautetta henkilöstömme hyvästä asenteesta, iloisesta työskentelyotteesta sekä erinomaisesta ammattitaidosta ja näitä piirteitä arvostamme myös sinussa. Voit olla kokenut ammattilainen tai vastavalmistunut sairaanhoitaja, tarjoamme erinomaisen perehdytyksen kaikille. Tärkeintä on, että potilas on hoitotyösi keskiössä ja olet aidosti kiinnostunut työskentelemään kanssamme potilaan parhaaksi.

Tarjoamme sinulle merkityksellisiä työtehtäviä tekonivelkirurgian parissa sekä mahdollisuuden työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa. Täällä sinulla on mahdollisuus kehittyä tekonivelkirurgian huippuosaajaksi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan tulevista työtehtävistäsi sekä työpaikkamme eduista.

Pyydämme toimittamaan hakemukset alla tämän linkin kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?59fe967f 

Lisätietoja tehtävästä antaa vuodeosaston osastonhoitaja Mari Helenius (mari.helenius@coxa.fi), puh. 03 3117 8050.

 

Haemme toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin sairaanhoitajia

PERIOPERATIIVISEEN HOITOTYÖHÖN LEIKKAUSOSASTOLLE JA HERÄÄMÖÖN

Huippulaatuinen potilaskokemus sekä hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä. Haluaisitko olla osa coxalaisten ammattitaitoista joukkoa? Täällä sinua odottavat monipuoliset perioperatiivisen sairaanhoitajan tehtävät leikkausosastolla tai heräämössä.

Etsimämme henkilö omaa seuraavat ominaisuudet:

  • sairaanhoitajan koulutuksen
    • perioperatiivisen hoitotyön syventävät ammattiopinnot (30 op) katsotaan eduksi
  • työkokemusta sairaanhoitajan tehtävistä leikkaussalissa ja / tai heräämössä
    • mikäli mielenkiintosi sykkii heräämötyöhön, eduksi katsotaan tehohoito- tai ensihoito-osaaminen tai aikaisempi kokemus heräämötyöstä
  • hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot

Tärkeintä kuitenkin on, että potilas on hoitotyösi keskiössä ja olet aidosti kiinnostunut työskentelemään kanssamme potilaan parhaaksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä ammattitaitoisten kollegoiden kanssa. Hoitotyön prosessimme on hiottu huippuunsa, ja täällä sinulla on mahdollisuus kehittyä tekonivelkirurgian huippuosaajaksi niin anestesiahoitotyössä kuin instrumenttihoitajan tehtävissäkin.

Hakemuslomakkeella pääset kertomaan meille, miksi juuri sinä olisit uusi työkaverimme. Täytähän lomakkeen huolellisesti osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?ab17458a

Pyydämme toimittamaan hakukirjeesi, hakemuslomakkeesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme. Tehtävät ovat vakituisia. Tehtävät täytetään sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa leikkausosaston osastonhoitaja Susanna Laurila (susanna.laurila@coxa.fi), puh. 03 3117 8080.

 

HAEMME AMMATTITAITOISEEN JOUKKOOMME USEAMPIA SAIRAANHOITAJIA ERI OSASTOILLE

Huippulaatuinen potilaskokemus sekä hyvä työilmapiiri ovat meille itsestäänselvyys ja avainasia. Coxa on maineeltaan paras sote-alan toimija Suomessa ja henkilöstönsä arvostama työpaikka, haluatko olla osa coxalaista joukkuetta?

Tarjoamme sinulle merkityksellisiä työtehtäviä tekonivelkirurgiaan erikoistuneessa sairaalassa. Työtehtäviä on avoinna sekä poliklinikalla, leikkausosastolla että vuodeosastolla.

Asiakkaamme antavat säännöllisesti positiivista palautetta henkilöstömme hyvästä asenteesta, iloisesta työskentelyotteesta ja erinomaisesta ammattitaidosta. Henkilöstöltä saadun palautteen perustella voimme ylpeänä todeta, että meillä on eduiltaan erinomainen työpaikka, jossa henkilöstön hyvinvoinnista ja jatkuvasta kehittämisestä pidetään huolta.

Oletko sinä uusi työkaverimme? Käy jättämässä hakemuksesi alla olevista avoimen hakemuksen linkeistä. Hakemuslomakkeella pääset kertomaan meille, miksi juuri sinä olet työkaverimme. Täytähän lomakkeen huolellisesti.

Coxalaisen ominaisuudet:

 

 

Avoin hakemus

Voit jättää meille avoimen hakemuksen alla oleviin tehtäviin oheisista linkeistä. Liitä oheen vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV.

Muistathan seurata myös roskapostiasi mahdollisten yhteydenottojen varalta.

Poliklinikan sairaanhoitaja
Leikkausosaston sairaanhoitaja
Vuodeosaston sairaanhoitaja
Fysioterapeutti
Välinehuoltaja
Osastosihteeri