Skip to content
Asiakaspalvelu 03 311 715

Meille töihin

Coxa etsii kasvavaan joukkoonsa jatkuvasti uusia huippuosaajia, jotka haluavat olla mukana kehittämässä tekonivelkirurgian huippuyksikköä.

Coxan työntekijöitä yhdistää halu kehittää omaa osaamistaan ja halu palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Haluamme olla henkilökunnallemme paikka, missä voimme tarjota parhaat mahdolliset edellytykset olla huippuammattilainen tekonivelkirurgiassa.

Panostamme voimakkaasti tutkimus- ja kehitystyöhön, mikä luo hyvät edellytykset syvään ja monipuoliseen osaamiseen. Näin varmistamme, että henkilöstöllämme on aina viimeisin tieto käytettävissään.

Mikäli olet kiinnostunut eripituisista sairaanhoitajan, fysioterapeutin, osastosihteerin tai välinehuoltajan sijaisuuksista, voit ottaa yhteyttä osastonhoitajiimme.

Tutustu Coxaan työpaikkana ammattilaistemme kertomana.

Avoimet työpaikat

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme useita

PERIOPERATIIVISIA LEIKKAUSOSASTON SAIRAANHOITAJIA

Huippulaatuinen potilaskokemus sekä hyvä työilmapiiri ovat meille itsestäänselvyys ja avainasia. Coxa on maineeltaan paras sote-alan toimija Suomessa ja henkilöstönsä arvostama työpaikka, haluatko olla osa coxalaista joukkuetta?

Edellytämme hakijalta sairaanhoitajan koulutusta ja vahvaa oman alan ammattitaitoa, sitoutumista työn kehittämiseen sekä asiakaslähtöiseen toimintaan. Perioperatiivisen hoitotyön syventävät ammattiopinnot (30 op) katsotaan eduksi. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä, työhyvinvointia tukevia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä ratkaisukeskeistä työskentelyotetta sairaalamme henkilöstön, yhteistyötahojen sekä potilaiden kanssa. Arvostamme kykyä hahmottaa potilaan hoitopolkua kokonaisuutena. Edellytämme, että potilas on toimintasi keskiössä ja moniammatillinen yhteistyö sujuu sinulta hienosti.

Hakemuslomakkeella pääset kertomaan meille, miksi juuri sinä olet työkaverimme. Täytähän lomakkeen huolellisesti.

Pyydämme toimittamaan hakukirjeesi, hakemuslomakkeesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme 22.8.2021 mennessä.  Tehtävät ovat määräaikaisia sijaisuuksia. Sijaisuudet täytetään sopivien sijaisten löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa leikkausosaston osastonhoitaja Susanna Laurila

(susanna.laurila@coxa.fi), puh. 03 3117 8080.

Lataa hakemuslomake tästä.
Lähetä hakemuksesi osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?04050789

 

HAEMME AMMATTITAITOISEEN JOUKKOOMME USEAMPIA SAIRAANHOITAJIA ERI OSASTOILLE

Huippulaatuinen potilaskokemus sekä hyvä työilmapiiri ovat meille itsestäänselvyys ja avainasia. Coxa on maineeltaan paras sote-alan toimija Suomessa ja henkilöstönsä arvostama työpaikka, haluatko olla osa coxalaista joukkuetta?

Tarjoamme sinulle merkityksellisiä työtehtäviä tekonivelkirurgiaan erikoistuneessa sairaalassa. Työtehtäviä on avoinna sekä poliklinikalla, leikkausosastolla että vuodeosastolla.

Asiakkaamme antavat säännöllisesti positiivista palautetta henkilöstömme hyvästä asenteesta, iloisesta työskentelyotteesta ja erinomaisesta ammattitaidosta. Henkilöstöltä saadun palautteen perustella voimme ylpeänä todeta, että meillä on eduiltaan erinomainen työpaikka, jossa henkilöstön hyvinvoinnista ja jatkuvasta kehittämisestä pidetään huolta.

Oletko sinä uusi työkaverimme? Käy jättämässä hakemuksesi alla olevista avoimen hakemuksen linkeistä. Hakemuslomakkeella pääset kertomaan meille, miksi juuri sinä olet työkaverimme. Täytähän lomakkeen huolellisesti.

Coxalaisen ominaisuudet:

 

 

Avoin hakemus

Voit jättää meille avoimen hakemuksen alla oleviin tehtäviin oheisista linkeistä. Liitä oheen vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV.

Muistathan seurata myös roskapostiasi mahdollisten yhteydenottojen varalta.

Poliklinikan sairaanhoitaja
Leikkausosaston sairaanhoitaja
Vuodeosaston sairaanhoitaja (Hakemuksia käsitellään viikoilla 29-30)
Fysioterapeutti
Välinehuoltaja
Osastosihteeri