Skip to content
Asiakaspalvelu 03 311 715

Meille töihin

Coxa etsii kasvavaan joukkoonsa jatkuvasti uusia huippuosaajia, jotka haluavat olla mukana kehittämässä tekonivelkirurgian huippuyksikköä.

Coxan työntekijöitä yhdistää halu kehittää omaa osaamistaan ja halu palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Haluamme olla henkilökunnallemme paikka, missä voimme tarjota parhaat mahdolliset edellytykset olla huippuammattilainen tekonivelkirurgiassa.

Panostamme voimakkaasti tutkimus- ja kehitystyöhön, mikä luo hyvät edellytykset syvään ja monipuoliseen osaamiseen. Näin varmistamme, että henkilöstöllämme on aina viimeisin tieto käytettävissään.

Mikäli olet kiinnostunut eripituisista sairaanhoitajan, fysioterapeutin, osastosihteerin tai välinehuoltajan sijaisuuksista, voit ottaa yhteyttä osastonhoitajiimme.

Tutustu Coxaan työpaikkana ammattilaistemme kertomana.

Avoimet työpaikat

Haemme nykyisen osastonhoitajan eläköityessä

VÄLINEHUOLLON OSASTONHOITAJAA

Huippulaatuinen potilaskokemus sekä hyvä työilmapiiri ovat meille itsestäänselvyys ja avainasia. Haemme Coxan välinehuoltoon osastonhoitajaa, joka toimii noin 20 välinehuoltajan esimiehenä vastaten myös päivittäisestä tekonivelimplantti- ja instrumentaatiokokonaisuudesta.

Tehtäviin kuuluu ensisijaisesti henkilöstöhallinnolliset tehtävät sekä tekonivelpotilaan hoitoprosessin kehittäminen yhteistyössä Coxan moniammatillisen tiimin sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Tehtävä pitää sisällään myös implantteihin sekä välineistöön liittyvien huolto-, hankinta- ja varastointikokonaisuuksien hallintaa. Välinehuolto mahdollistaa huippulaatuisen leikkaustoiminnan oikea-aikaisella palvelullaan.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä, että potilas on toimintasi keskiössä ja moniammatillinen yhteistyö sujuu sinulta hienosti. Tehtävässä onnistuminen vaatii hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, hyviä organisointitaitoja, kykyä hallita kokonaisuuksia, muutosten johtamisen taitoja sekä paineensietokykyä. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto ja korkeakoulututkinto sekä laaja työkokemus. Eduksi katsotaan kokemus leikkaussalityöstä, hyvä kielitaito (englanti, ruotsi) sekä Titania -työvuorosuunnittelun tuntemus.

Hakuaika tehtävään on 3.10.2021 asti. Toivomme, että valittava henkilö pystyy aloittamaan tehtävässä joustavasti loppuvuoden aikana. Hakemuksesi voit jättää osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0072c217 

Lisätietoja tehtävästä antaa hoitotyön johtaja Minna-Riikka Rantala (minna-riikka.rantala@coxa.fi), puh. 03 3117 8163 ja välinehuollon osastonhoitaja Eeva Nieminen (eeva.nieminen@coxa.fi), puh 03 3117 8079.

 

HAEMME AMMATTITAITOISEEN JOUKKOOMME USEAMPIA SAIRAANHOITAJIA ERI OSASTOILLE

Huippulaatuinen potilaskokemus sekä hyvä työilmapiiri ovat meille itsestäänselvyys ja avainasia. Coxa on maineeltaan paras sote-alan toimija Suomessa ja henkilöstönsä arvostama työpaikka, haluatko olla osa coxalaista joukkuetta?

Tarjoamme sinulle merkityksellisiä työtehtäviä tekonivelkirurgiaan erikoistuneessa sairaalassa. Työtehtäviä on avoinna sekä poliklinikalla, leikkausosastolla että vuodeosastolla.

Asiakkaamme antavat säännöllisesti positiivista palautetta henkilöstömme hyvästä asenteesta, iloisesta työskentelyotteesta ja erinomaisesta ammattitaidosta. Henkilöstöltä saadun palautteen perustella voimme ylpeänä todeta, että meillä on eduiltaan erinomainen työpaikka, jossa henkilöstön hyvinvoinnista ja jatkuvasta kehittämisestä pidetään huolta.

Oletko sinä uusi työkaverimme? Käy jättämässä hakemuksesi alla olevista avoimen hakemuksen linkeistä. Hakemuslomakkeella pääset kertomaan meille, miksi juuri sinä olet työkaverimme. Täytähän lomakkeen huolellisesti.

Coxalaisen ominaisuudet:

 

 

Avoin hakemus

Voit jättää meille avoimen hakemuksen alla oleviin tehtäviin oheisista linkeistä. Liitä oheen vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV.

Muistathan seurata myös roskapostiasi mahdollisten yhteydenottojen varalta.

Poliklinikan sairaanhoitaja
Leikkausosaston sairaanhoitaja
Vuodeosaston sairaanhoitaja
Fysioterapeutti
Välinehuoltaja
Osastosihteeri