Coxa osti TEKOSET ortopedisten tekonivelleikkausten rekisteröintijärjestelmän

08.05.2017 — Ajankohtaista

Tekonivelsairaala Coxa on ostanut omistukseensa TEKOSET ortopedisten tekonivelleikkausten rekisteröintijärjestelmän. Kaupan tavoitteena on entisestään vahvistaa ja kehittää Coxassa leikattujen tekonivelten seurantaa sekä siihen liittyvää tutkimustyötä, työn suunnittelua ja ohjausta. Järjestelmästä on tarkoitus kehittää myös muille tekonivelkirurgian toimijoille tarjottava seurantaratkaisu.

TEKOSET tukee kattavaa keskitettyä elämänmittaista tekonivelten määräaikaisseurantaa ollen ainoa puhtaasti tekonivelten seurantaan suunniteltu rekisteröintijärjestelmä, joka laatii myös määräaikaisseurannassa vaadittavat röntgen-lähetteet potilaalle automaattisesti. Lisäksi TEKOSET toimii integroidusti THL:n endoproteesirekisterin kanssa tehden asetuksen mukaisen implantointi-ilmoituksen.

Järjestelmän kautta tekemiemme määräaikaisseurantakyselyiden vastausprosentti on noin 90%, mikä on alalla hyvin vaikuttava tulos. Tulemme jatkossa rakentamaan tuotetta entistä käyttäjäystävällisempään muotoon niin potilaan kuin seurantaa suorittavan organisaation näkökulmasta. Tavoitteenamme on kyetä kehittämään TEKOSET-tekonivelrekisterijärjestelmää myös muille alan toimijoille sopivaksi. Tämä mahdollistaa keskitetyn määräaikaisseurannan tarjoamisen esimerkiksi pilvipalveluna, mille uskomme löytyvän kysyntää sote-uudistuksen yhteydessä, kertoo Tekonivelsairaala Coxan toimitusjohtaja Tarmo Martikainen.

Tekoset logo

 

Lisätietoja:
Tarmo Martikainen
Toimitusjohtaja, Tekonivelsairaala Coxa Oy
+358 50 558 4579
etunimi.sukunimi@coxa.fi